OM OSS

Din elektriker i Göteborg

Seriösa elektriker med rätt kompetens

Välkommen till R Holm El AB. Jag som startade bolaget en gång i tiden heter Robert Holm. Nu har vi några år på nacken och det är det som skiljer oss från våra konkurrenter. Vi har över 20 års yrkeserfarenhet och är sedan länge en väletablerad El-firma i Göteborg.

Vi drivs av att göra ett gott arbete och var stolta över att göra våra kunder och oss själva nöjda. Så om du frågar vilka vi är och vilka mina anställda är? Ja, det är personer med yrkesstolthet, ärlighet och med bredd kunskap och erfarenhet inom yrket och en vilja att uppvisa dessa kvaliteter. Vi är proffs ute i fingerspetsarna och det så det ska vara. För oss är kvalitet och kundservice och kundnöjdhet en del av vår DNA. Det har 20 års av erfarenhet och tusentals kunder senare visat oss.

God service

Varje kontakt, från första samtalet till sista ska genomsyras av god service och förståelse. Vi är transparenta och både parter ska hela vägen vara tydliga och säkra på vad som gäller och vad som förväntas. Våra offerter är enkla och transparanta.

Säkerheten

En prioritet vid samtliga uppdrag. Utöver branschens standardrutiner har vi interna rutiner som syftar till att fastställa ytterligare trygghet. Dessutom genomgår jag och mina anställda regelbundna utbildningar för att uppdatera våra kunskaper.

Kvalitet

En självklarhet för oss. Vi har återkommande kunder och enda sättet att få det är att göra ett så bra jobb som möjligt.